вівторок, 1 травня 2012 р.

Міні-альбом "Дякую що ти у мене є"

Привіт! 
Я тут дещо випала із ведення блогу, майже місяць тут не появлялася, тільки швидень заглядала на ваші творіння і по можливості коментувала. 
Але я повернулася і буду показувати свої нові творіння, хоч їх і не багато.
Також поділюся не дуже хорошою новиною - я покинула дизайнерство у блозі Скрапбукінг-по українськи, мені дуже жаль що я підвела дівчат, але так склалалися обставини.
І все ж за моєї відсутності кількість моїх читачів не зменшувалась, але навпаки росла, я дуже рада, і думаю що найближчим часом складу невелику цукерочку для моїх читачів.
А зараз покажу вам міні-альбом 15х15 см, це такий собі "реконструйований" (незнаю чи правильно написала) варіант, ось цього альбому. Це один із перших альбомів і я його не дуже комусь показувала, бо клеїла його ще на двосторонній скотч і він не дуже міцний був, але замовниці він дуже сподобався і я вирішила його відновити, зробила нову мяку обкладинку, і між сторінки вклеїла картон. Доречі можу сказати, так як маю вже у цьому досвід, що двосторонній скотч практично за рік втрачає свою дію, я коли розклеювала альбом зовсім його не пошкодила.
І дивимося фото, бо я вже дуже розписалася... :)




 
 
 
 
  

Я ще з вами не прощаюся сьогодні. Далі буде...

5 коментарів:

  1. ОООООчень красиво, нежно и романтично!!!
    Машуль поделись пожалуйста а на что же нужно клеить альбом??? а то я как раз собираюсь делать свой первый)))) буду очень признательна...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. точно не на двосторонній скотч, на клей, а на який то я покищо в пошуках ідеяльно клею, але поділюсь який клеїла ось цей альбом, абложку склеїла за допомогою суперклею, а сторінки за допомогою ось такого клею http://shop-scrapart.com.ua/index.php?dispatch=products.view&product_id=4211

      Видалити
  2. Маша! У тебя всегда БЕЗДНА нежности!!! Балдю)))

    ВідповістиВидалити