вівторок, 16 серпня 2011 р.

Потрібна допомога!!!!!

Дівчата, хто із Тернополя, потрібна допомога! Де ви купляєте картон (структурний, кольоровий) для основи своїх листівок. Напишіть будь-ласка адреси магазинів, буду дуже вдячна!!!!

2 коментарі:

  1. Я купляю у Канцелярці по вулиці Тарнавського,23 (в районі 9-го училища) Ось їх інтернет-магазин http://www.kancelarka.com.ua/ заходь в розділ художка. Там величезна кількість картону різних кольорів по 1,85грн і взагалі там і крім картону всякого різного багато. Правда в інтерент-магазигі не весь асортимент.

    А ще я знайшла один малесенький магазинчик, де прошивають курсові і дипломні, то там картон під шкіру взагалі по 1 грн. Єдине, що кольорів не так багато. І останній раз як я була, то було багато односторонього, глянцевого. Попробую пояснити, де знаходиться цей магазинчик. Як їхати з базару , поворот до Гоголя-дитячої поліклініки.Зразу за поворотом попри дорогу з права є аптека "Ромашка" , а біля неї ще одні двері. Там роблятьксерокопії, ламінують, прошивають курсові. Надіюсь зрозуміло пояснила і чимось допомогла)))

    ВідповістиВидалити
  2. Привіт! Загалом я все купляю в інтернет магазинах. В Канцелярці, як сказала Оля дійсно багато класного і вибір хороший. Також є в нас магазини для художників типу "Все для художника" навпроти Гранд Базару а також "Пікассо" біля Кооперативного технікуму.
    Надіюсь чимось допомогла)

    ВідповістиВидалити