понеділок, 24 жовтня 2011 р.

Нагороди

Привіт! Останнім часом я вже зовсім закинула свій блог, незнаю як у вас а у мене поєднувати основну роботу, виховання маленької доні і займатися моїм улюбленим хоббі аж ніяк не виходить.
Переглядала я тут свій блог і зрозуміла що я так і не забрала до себе ваші нагородки, за що дуже стало стидно, а їх вже накопилося аж 7 - від Віки-troyanka, Тані- TET, Наталі, Катерини, Юлі -Julia Skrebniova , Mosska, Валентинки. Дівчата велике вам спасибі мені страшенно приємно, що мій блог комусь подобається, когось надихає, що його читають. ДЯКУЮ!!!!!!!
Всі нагородки я розмістила на нижній панельці.
По правилах ці нагородки потрібно передати дальше, але я стільки блогів читаю, люблю, надихаюсь, що просто не вистачить посту щоб їх перелічити. Надіюсь ви не образитись якщо я не буду нікого конкретно перелічувати.
А ще однією з умов було написання 7 цікавих фактів про себе.
Чесно кажучи навіть не знаю з чого почати і взагалі що писати ......
- заміжня, виховую маленьку донечку, якій скоро виповниться 2 рочки і яка займає практично весь мій час;
- працюю асистентом на кафедрі екології та охорони навколишнього середовища, в загальному робота подобається, але таке відчуття ніби вічний студент;
- познайомившись із скрапом стала досить домашньою, люблю вечорами сидіти за своїм малесеньким "скрапстоликом", але думаю я не одна тут така;
- мрію про велику простору скрап кімнату...
- дуже люблю читати книги-романи, можу до півночі просидіти за книгою;
- страшенно хочу поїхати в тур по Європі, відвідати всі найцікавіші і найвидатніші місця Європи!!!!!!
- ще одна мрія це відвідати великий скрапмагазин....... ммм......
щось я вже замріялась.....
Ну все думаю досить! Па-па! дякую що заглядуєте і не забуваєте.

1 коментар:

  1. Ой, як я тебе розумію. Відколи вернулася на роботу, так важко щось творити. Діти вимагають часу. З одним домашнього завдання припильнувати треба, а інший тільки 2 тижні як ходить, то лиш пильнуй, бо все летить на підлогу. Я вже навіть не прибираю часом, бо тоді принаймні іграшками зацікавлюється, якщо все, що можна поскаидати, вже поскидане. ))))
    О, я щось згадала. Йду напишу коментар в іншому повідомленні.

    ВідповістиВидалити