понеділок, 27 лютого 2012 р.

Листівка

привіт)))))
я продовжую творити весняні листівки, і знову тут кручені квіточки, дуже вони подобаються останнім часом, придають роботі об'єму.
Листівка створена по креативному завданні блогу Улыбаемся и Скрапим - творческий безпорядок (металличная подвеска, кирпичная кладка, брызги), що стартувало сьогодні, чекаю на ваші чудові роботи.
І ось яка листівка вийшла у мене:


На сьогодні все, до нової зустрічі!!! Буду дуже рада почути ваші коментарі))))

19 коментарів:

  1. Кручені квіточки дійсно виглядають дуже гарно і роблять роботу дуже цікавою. Я от хотіла запитати, бачу ти використовуєш цю соломяну стрічку, вона така класна і так гармонійно доповнює листівки, з чого вона?чи звідки?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. по правильному ця стрічка називається - рафія, і я думаю що її можна знайти десь у флористичному магазині, а може вже є і у скрапмагазинах, хоча я ще не зустрічала,але шукаю, бо цю що я використовую ( може це трохи і смішно)я відрізала із штучної квіткової композиції, яка в мене є вдома.

      Видалити
    2. Так це і є рафія, продається у флористичних відділах ціна 8 грн. якщо я не помиляюсь. Є величезний вибір по кольорах.

      Видалити
  2. как же мне нравятся эти крученные цветочки))открытка чудеснейшая!

    ВідповістиВидалити
  3. надзвичайно! такий нарочито грубоватий фон і ніжні квіти... як забутий палісадник.. як спогад літньої пані про перші почуття)

    ВідповістиВидалити
  4. Той квітучий парканчик - то щось неймовірне! Квіти розкішні!

    ВідповістиВидалити
  5. листівка шикарна! дуже сподобалась!

    ВідповістиВидалити
  6. Чудова листівка! Якщо вам цікаво, то в цьому інтернет-магазині для скрапбукінга є рафія (http://scraphouse.com.ua/category-51/category-78.html)

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже гарна листівка) Я, ще вчора зі захопленням її роздивлялася в челенджі))) Краса) Все так акуратно і зі смаком! Браво) Квіточки суперові)))))

    ВідповістиВидалити
  8. Листівка шикарна, дуже сподобалась! А ще у мене запитаннячко-заборчик покривала кракелюром? І якщо можна покажи яким саме :))) У мене ще такого небуло а вже заглядаюсь щоб купити але незнаю чим вони відрізняються? Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую!
      а заборчик - так, я покривала кракелюром Ranger Distress crackle paint - Vintage photo.
      Можеш глянути тут по ссилці, щоб подивитися як він виглядає http://shop.zrobysama.com.ua/?page=goods&action=show&uid=3506&parr_uid=315

      Видалити
    2. Дуже дякую Марійка!!! Все зрозуміло і ще й у моєму улюбленому магазині :)))

      Видалити
  9. прекрасна листівка, подобається твоя задумка щодо паркана, класно виглядає)

    ВідповістиВидалити