середу, 14 листопада 2012 р.

Весільне

Привіт!)
Ох, вже більше двох місяців мене тут не було, я ніде не пропала, просто вийшла на роботу на повну ставку, доця моя почала ходити у садочок, все настільки змінилося у моєму звичайному ритмі життя, що моєму улюбленому заняттю практично не має місця, але я все ж зрідка стараюся викроїти той час, і хочу поділитися з вами останніми моїми роботами, хоч їх і не так багато, парктично все що робила то на замовлення і повтор моїх робіт, багато чого не фотографувала.
Якщо пам'ятаєте я раніше показувала вам коробочку (ліфтинг Агнешки), яку робила в подарунок на весілля друзів, от коли одна моя замовниця її побачила то дуже просила зробити і їй таку:







Незнаю як ви, а я коли переглядаю якісь блоги, особливо своїх улюблених майстиринь, то часто копіюю якісь роботи в папочку для натхнення і з часом деякі роботи хочеться повторити. От і наступні листівки такі ж:
 ліфтинг листівки Агнешки:

ліфтинг листівки Тані-Flower:

і просто весільні конверти:


 Дякую, що ще не забуваєте мене, я думаю що скоро уже будуть канікули (хто не знає я працюю в інституті - асистентом на кафедрі екології і природничих дисциплін, тому канікулами тішуся як студент), і я більше буду тут з'являтися.

6 коментарів:

  1. Марічко, чудові роботи! Дуже скучаю за ними, але зараз прекрасно тебе розумію, бо сама вийшла на роботу (до речі, я також природничник, так що ми колеги :)!
    Хотіла спитати, з якого паперу ти робиш свою фантастичну коробочку (він також дуже-дуже схожий на той, що використовує Агнєшка) - я маю на увазі оформлення :) Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оля, мені так приємно що мене читають і пам'ятають)))
      а папір - польського виробництва, і купляю я його тут http://artwoman.com.ua/index.php/component/virtuemart/bumaga-i-karton/30kh30sm/a-lesson-in-love-kit-detail?Itemid=0
      або тут http://scrapua.com/catalog/galeria-papieru

      Видалити
    2. Звісно ж пам"ятаємо! :)
      Дякую за інформацію!

      Видалити
  2. Дуже гарні роботи!) Мені дуже сподобалось внутрішнє оформлення коробочки, я ще такого не робила. Треба взяти приклад і спробувати!)

    ВідповістиВидалити
  3. коробочка - дивовижна, і лифтингова листівочка теж шедевр!

    ВідповістиВидалити