середу, 30 липня 2014 р.

Дитячий альбом "Наш синочок"

Привіт) оце так я пропала із блогожиття, якось блог відійшов на другий план, практично ніхто не коментує, не переглядає, в якийсь момент я подумала що напевно вести його більше не буду, але все ж тягне мене до нього, часто переглядаю ваші публікації, і таки вирішила поділитися своїми роботами, які творила весь цей час, можливо комусь все ж таки цікаво)
Все попорядку, сьогодні покажу дитячий альбом. Розмір 30х30см, 8 розворотів, на 50 фото, розміром 10х15см, є місця для записів, про перші досягнення, зубки, ріст, вагу і т.д.
Дивимось фото:





  

















 ну от і все на сьогодні, скоро появлюсь із новими роботами)))
до зустрічі)

8 коментарів:

  1. Ні-ні-ні, ні в якому разі не припиняй писати у свій блог! Я із задоволенням роздивлялась альбомчик - він чудовий, дуже милий, гармонійний і по-хлопчачому яскравий)) А брак коментарів можливо зумовлений теперішньою важкою ситуацією в країні, морально важко всім...

    ВідповістиВидалити
  2. Писати і показувати свої творіння обов"язково треба)) Тим більше, що показувати є що і роботи твої чудові!!! Щодо коментів, то я помітила, якщо я нікого не коментую, то і мене не дуже коментують, а якщо я комусь щось напишу, то і мені відписують, це звичайно не про всіх, але таке є))) А взагалі зараз і пора літня і ситуація в країні важка((( В людей депресняк, суджу по собі- робити нічого не хочеться, показувати тим більше.
    Десь місяць тому робила я свій перший альбомчик і за натхненням якраз у твій блог бігла)) Так що не пропадай)))

    ВідповістиВидалити
  3. Я вчора майже такий самий пост написала, і теж альбом для хлопчика виклала))) Альбом просто чудовий!!! Дуже подобається, як ти поєднуєш разноманітний по стилю папір. До зустрічі!)

    ВідповістиВидалити
  4. Отличный альбом! Такой яркий!
    Думаю, твои читатели нуждаются в твоем блоге! Просто у нас тоже есть дела, и не всегда ленту до конца досматривают, или не каждый день... Вот и пропускают. Но ты не волнуйся! Твое мастерство на высоте, есть что показать)

    ВідповістиВидалити
  5. дівчата, дякую, приємно, що у мене ще залишились читачі, яким цікаво бачити мої творіння, обов'язко продовжу показувати нові роботи)

    ВідповістиВидалити
  6. Читають-читають))))Навіть не сумнівайся!
    Альбом просто неймовірний: насичений кольорами і деталями!!!!ВАУ!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Марічко, ось і я нарешті добралася до твого блогу! Дуже добре тебе розумію, бо й сама зіткнулася з аналогічною ситуацією останніми місяцями. Але твій блог для мене завжди був і є океаном натхнення і просто відрадою для очей і душі. Люблю твоє неперевершенне відчуття стилю і гармонії! Тримайся і не зникай!

    ВідповістиВидалити